Ontmoet het team van Dotronix

Algemeen

Sinds 2008 heeft Dotronix een stevige positie genomen in de wereld van elektronica. Gedreven door Jan's passie voor elektriciteit, hebben wij als Kempische bedrijf ons ontwikkeld tot een centrum waar expertise en passie samenkomen op gebieden zoals elektriciteit, domotica, netwerken, IT, zonnepanelen en meer. We hebben namelijk één doel: jouw huis of bedrijf comfortabeler en energiezuiniger maken.

Wij geven je graag een blik achter de schermen van het bedrijf en de collega’s die elke dag voor jou paraat staan.

Ontmoet het plaatsingsteam

Team member 1: Yannick

Yannick is dé specialist op vlak van elektriciteit. Hij heeft jarenlang elektrische ervaring waardoor een verdeelbord of een tracé van kabels aanpassen voor hem een koud kunstje is. Hij is de straaljager in ons team en zorgt voor een stevig tempo.

Team member 2: Jan

Onze Jan is dan weer meer onderbouwd met sanitaire kennis. Hij zorgt voor de aansluitingen van onze thermische batterijen. Een verwarming aanpassen, een warmtepomp plaatsen, hij heeft er duidelijk kaas van gegeten.

Team member 3: Stijn

Als er bij je installatie een computer aan te pas moet komen dan ga je Stijn als laatste zien passeren. Hij is elektrisch onderbouwd met een passie, zeg maar serieuze passie voor alles wat met sturingen, netwerk, IT, programmaties,… kortom alles wat met zijn pc te maken heeft. Stijn werkt bij jou ter plaatste, maar programmeert ook vanuit ons kantoor aan jouw installatie.

Het liefst zou hij alles eens doen ontploffen maar gelukkig is dat nog niet gebeurd.😊

Team member 4: Piotr

Piotr is onze jongste ‘oudste’ telg in het team en zorgt voor versterking bij zowel Yannick, Jan als Stijn. Zeer belangrijk, iedereen helpt iedereen en dat is net zo leuk in een goed draaiend team.

Ontmoet ‘den buro’

Team member 1: Evi

Evi is onze duizendpoot van het team! Zij zingt graag gretig een deuntje mee op de muziek van Q-music en zorgt voor een positieve vibe doorheen de dag.

Als je vanaf half negen belt, ga je doorgaans het meeste Evi aan de lijn krijgen die jou verder helpt. Op kantoor zorgt ze voor:

  • De leveringen van materialen
  • Alle ticketen in het systeem plaatsen
  • Afspraken inplannen
  • Een stukje marketing
  • ...

Wil je ook comfortabel wonen of werken bij jou thuis? Neem contact met ons op.

Team member 2: Sam

Dan heb je Sam, onze projectverantwoordelijke. Nadat hij een tasje koffie heeft gezet (kan niet opstarten zonder zijn tasje koffie) en de nodige info heeft gekregen van Jan of Jimmy, zorgt hij voor de vertaalslag van het sales team naar het technisch team en plaatst hij de nodige uitleg bij elke taak.

Hij zorgt ook dat alle elektrische plannen getekend zijn. Af en toe ga je hem ook zien passeren op je project om polshoogte te nemen en zowel het elektrisch, als technisch team bij te staan. Hij beschikt, als ervaren keurder uit zijn verleden, over de nodige vakkennis omdat hij het AREI van binnen en van buiten kent.

Team member 3: Sky

Onze kantoorhond Sky (ras: Japanse akita) komt elke dag mee en zorgt voor een aangename sfeer op kantoor. Zij kan serieus blaffen op de leveranciers die passeren maar blijft toch o-zo schattig.

Wil je graag te weten komen wat Jan, Jimmy en Karen achter de schermen realiseren? Lees het in onze blog.

De 5 G’s van Dotronix

Voilà, je merkt dat wij veel belang hechten aan onze 5G’s:

  • Gemak
  • Gewin
  • Genot
  • Gevoel
  • Geen gezeur

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprekje, maar nog liever voor bij jouw thuis of bedrijf de oplossing van jouw vraag of nood te komen installeren. Zo heb je een beetje het gevoel dat je ons al kent, toch? 😊

Karen Vanhoren

Wil je ons eens in real-life ontmoeten voor advies op maat?

Maak een afspraak via onze website of spring gerust eens binnen tijdens de kantooruren. 

Onze Sky verwelkomt je zeker met veel enthousiasme!