Ontmoet het managementteam van Dotronix

Algemeen

Je kent ondertussen al uitgebreid het plaatsing team, alsook het team op ons kantoor. Maar wie staat er aan het roer van Dotronix? Wie speelt er graag padel en tot welk gezinnetje behoort onze kantoorhond Sky?

Laat mij je ieder van ons in detail voorstellen en vertellen waar we ons dagelijks mee bezighouden. Ontdek ons managementteam in deze blog.

Ontmoet je graag ons voltallig team? Lees onze blog over de voorstelling van ons team.

Ontmoet Jan

Jan, mijn jongere broer, is elektrisch geschoold en heeft zijn ervaring opgedaan bij een domotica bedrijf in Australië. Hij heeft naast zijn certificaat van domotica dus ook een certificaat van alarm en recert zonnepanelen.

Jan heeft geen kinderen maar vormt wel een gezin met zijn liefdevolle en zorgzame vrouw, Mirabella. ‘The queen met sterallures’, namelijk zijn poes Milou, een Britse korthaar, maakt hun gezin compleet.

Dagelijks is Jan op de baan voor afspraken bij de klanten of bij ons op kantoor. Hij maakt naast de algemene offertes ook de concepten voor een alarminstallatie. Hij zorgt voor de opvolging van grotere projecten zoals degene die wij rond de kerktoren van Mol uitvoeren. Komt er een elektrische vraag binnen, zal Jan zijn advies geven. Gedurende gesprekken met klanten of in het beleid van onze toekomstige visies, is Jan altijd degene met de creatiefste geest in het team.

Wat doet Jan voor en na zijn kantooruren?

In de ochtenden (met wateroogjes, want Jan is geen ochtendmens) spot je hem al eens op een ‘Open Coffee event’ , waar connecties gemaakt worden met de partners waar wij mee samenwerken. Jan vindt het interessant om nieuwe mensen te ontmoeten en dat sluit naadloos aan bij zijn aanwezigheid op netwerk events.

In de avonden kan je hem spotten op een Rotary-bijeenkomst, waar hij zich inzet voor het goede doel en daar ook zorgt voor goeie contacten.

In zijn vrije tijd vind je hem met een Padel raket in zijn hand op het padelplein of op een tennisveld met zijn tennisraket.  Jan houdt van mooie auto’s en maakt graag herinneringen met familie en vrienden.

Ontmoet Karen

Ikzelf ben dus de oudste van de twee en boekhoudkundig geschoold. Ik heb tien jaar ervaring opgedaan in een internationaal bedrijf waar ik op de boekhoudkundige afdeling heb gewerkt. Na de geboorte van mijn dochter eind 2017 heb ik dus begin 2018 de stap gezet en voltijds ‘den buro’ overgenomen.

Zelf zorg ik vooral voor:

  • De planning (geen gemakkelijke taak want die puzzel moet passen 😊)
  • De facturen
  • De algemene mailbox
  • Het personeelsbeleid

Ik sta klaar voor alle vragen in het team en zie toe dat de projecten goed worden voorbereid. Ik ontferm me samen met Jimmy en Evi over de bestellingen.

Wat doet Karen na haar kantooruren?

In mijn vrije tijd ga ik begeleid sporten in kleine groepjes, waar krachtoefeningen gecombineerd worden met cardio oefeningen. Ik houd ook van wandelingetjes met onze kantoorhond Sky om bij te praten met de vriendinnen.

Ontmoet Jimmy

Jimmy, mijn man, heeft zijn opleiding van informatica beheer behaald en heeft nadien jarenlange ervaring in de sales bij een informaticabedrijf opgedaan. Sinds hij zich heeft vervoegd bij Dotronix in 2021 heeft hij zich ook bijgeschoold en het recert certificaat van warmtepompen behaald.

Dagelijks bezoekt hij onze klanten, maakt hij offertes op en zorgt hij voor de technische ondersteuning op netwerk en IT-vlak.

Onze energiezuinige installaties worden geïntegreerd in onze eigen ontwikkelde app, nl. MWS (meten, weten en sturen).

Hij zorgt ook dat het plaatsingsteam de nodige informatie krijgt om het project tot een goed einde te brengen. Jimmy is naast de klantenbezoeken ook nog actief met R&D. In combinatie met de elektrische kennis van Jan, gaat hij geen obstakel uit de weg en zoekt hij altijd naar iets vernieuwend of naar de juiste oplossing voor jouw probleem.

Wat doet Jimmy na zijn kantooruren?

Onder het motto: “als koppel doen wij alles samen” traint ook Jimmy in dezelfde boutique gym, die naast het kantoor is gelegen, wat lekker gemakkelijk en tijdbesparend is. Maar zijn passie in de sport ligt bij voetbal, waar hij tijdens het seizoen zijn wekelijkse matchen speelt op het veld. Af en toe waagt hij zich ook aan een indoor spelletje zaalvoetbal.

Onze gemeenschappelijke doelen

Daarnaast werken wij alle drie aan de marketing van onze nieuwe branding en zorgen wij allen voor de grootste inhoud van onze content van onze blogs, die je stelselmatig meer en meer op onze vernieuwde website zal vinden. Ons extern marketing team zorgt dat alles in een mooi jasje wordt gestoken en op de juiste locatie wordt geplaatst.

Samen zorgen wij ervoor dat jouw woning of bedrijf zo comfortabel en energiezuinig mogelijk wordt gemaakt en hier werken wij dan ook gezamenlijk aan binnen Dotronix. Elke beslissing die gemaakt wordt staat in functie van het optimaliseren van jouw woning of bedrijf.

Nog een gemeenschappelijk doel of eerder gemeenschappelijk genot is de appreciatie van een lekker hapje eten in het samenzijn van vrienden en familie. Wij reizen graag, maar helaas is er niet altijd tijd om ook die passie te realiseren. Wij proberen wel voldoende tijd te nemen om te ontspannen en te herbronnen in het zonnetje. Enkel Jan zal je al eens in de sneeuw treffen op een snowboard. ;)

Ons team geniet dan ook tijdens onze brainstormsessies van een lekker en gezond hapje (maar af en toe mag er ook eens een chipske tussen zitten).

Karen Vanhoren

Benieuwd naar wat we doen? Kom eens kennismaken!

We zetten de koffie (of thee, water, ...) al klaar!